Társasházi hibaelhárítás

Rsoshaz

Társasházi hibaelhárítás – 24 órán belül, mindez prrofesszionális gyors szolgálat, korrekt, megbízható szakembereink segítségével a jó áron!

A társasházakban felmerülő kisebb szerelési-javítási munkálatok ellátását karbantartó szolgálatunk látja el. Segítségükkel egyszerűen és gyorsan orvosoljuk a problémákat, legyen szó akár egy villanykörte cseréjéről, vagy egy kaputelefon javításáról. Az épület berendezések használatból adódó meghibásodásainak javítása sokszor komoly költségek árán, hosszas várakozások után végeztethető el. A társasházban szükséges felújítási munkák elvégzésére minden esetben – az értékhatártól függően – a vállalkozókat versenyeztetjük. Általános épület karbantartó szolgálatunk a meghibásodás bejelentését követő 24 órán belül megkezdi annak elhárítását. Mindehhez csupán egy telefonhívásra, vagy e-mail küldésére van szükség.

Egy társasház életében előfordulnak olyan esetek, amikor a rendszeres karbantartás ellenére, – vagy éppen annak hiánya miatt – váratlan hiba keletkezik. Előfordulhat, hogy a legnagyobb körültekintés ellenére, önhibánkon kívül, más személyek hanyagsága miatt keletkeznek ezek a hibák. A természeti károk ellen is védekezhetünk, de bármennyire is felkészültek vagyunk, előfordulhat, hogy a társasház károkat szenved el egy nagyobb vihar után. Bármi is okozza, meghibásodások előfordulnak. Ilyenkor sürgős segítségre, a hiba mielőbbi elhárítására van szükség.

Társasházi hibaelhárítás – 24 órán belül: Társaságunk gondoskodik róla, hogy a megbízható szakemberek a lehető leggyorsabban kiszálljanak a helyszínre. Előzőleg a szakemberektől árajánlatot kérünk, hiszen a minőségi munka elvégzése mellett a költséghatékonyság is célunk. Szakembereink felmérik az adott meghibásodás mértékét, és amennyiben azonnal nem javítható, megteszik a legszükségesebb óvintézkedéseket annak érdekében, hogy súlyosabb hibák, nagyobb károk már ne keletkezzenek. Leggyakrabban előforduló események közé tartozik a csőtörés. Csőtörés, vagy csőrepedés esetén a lehető legrövidebb időn belüli segítségre van szüksége. A csőtörések elhárításánál fontos szempont, hogy ne csak gyorsan, hanem szakszerűen legyen elhárítva, megakadályozva esetleges további anyagi károk keletkezését, ezért a legmodernebb mérőműszerekkel és alkatrészraktárral rendelkező szakembereink kiszállását biztosítjuk, a lehető legrövidebb időn belül. A hiba megállapítása során szakembereink megállapítják a csőtörés pontos helyét, hogy megelőzzék az esetleges bontást, illetve minimalizálják a mennyiségét.

Napjaink szeszélyes időjárásának következményeképpen gyakran előfordulnak tetőszerkezeti károsodások. Egy, a környezetünkben lévő elkorhadt fa a szélsőséges időjárási viszonyok között könnyen nagy anyagi vagy személyi sérülést tudnak okozni. A nagyobb viharokat gyakran leázás, beázás követi, ami jelentős anyagi károkat, komoly helyreállítási költségeket idézhet elő, amennyiben a hibát nem hárítják el időben. A 24 órán belüli hibaelhárítás szolgálja az esetleges váratlan meghibásodás hosszúra nyúlt javításából fakadó további károk elkerülését.

Leggyakrabban előforduló gyors (24 órán belüli) segítséget igénylő meghibásodások egy társasháznál:

  • csőtörés  (nyomó és a lefolyó vezetékek)
  • dugulás (amennyiben a vészelhárítás szükséges, vízszerelőink azonnal a helyszínre indulnak)
  • vízszerelés, vízvezeték szerelés: Ha csöpög a csap vagy ázik az alattunk lévő szomszéd. Szakembereinket a kis munkáktól egészen a vízvezeték rendszer kiépítéséig a társasház rendelkezésére állnak.
  • fűtésjavítás – fűtési rendszerek ellenőrzése, korszerűsítési munkálatok ellátása. Meghibásodások, gyors, szakszerű ellátása.
  • padlófűtésnél a nem megfelelő cirkuláció javítása
  • fakivásás (szükség esetén alpin technika és kosarasautós fakivágás)
  • gázkészülékek (konvektor, héraégő, vízmelegítő, tűzhely, sütő)  szerelése
  • kamera rendszerek telepítése, kezelése
  • zárszerelés
  • kaputelefon rendszerek telepítése, a kapukészülék cseréje, javítási és karbantartási munkálatok elvégzése
  • zár szerelés: Vállaljuk zárak, zárbetétek cseréjét, újak felszerelését. Továbbá segítséget nyújtunk minden lakatos munkában is (Rácsok, vasalatok, korlátok esetleges sérüléseinek javítása).
  • villanyszerelés: A konnektor cseréktől a biztosítéktábla cseréken át, a villanyóra plombálásig minden elektromos szerelésben segítséget nyújtunk.